Titluri din presa internațională

Unde-i Gâdea să comenteze și generalii noștri umflați de pensii speciale și de nefăcut nimic toată viața ? Gruamz și toți cei care-au mințit la comandă și desigur pe bani !? Ai cui bani ?!

Ministrul polonez a povestit: „Era o perioadă în care rușii erau încă în Bucha și drumul era o zonă gri. Era posibil să întâlnesc ruși. Am trecut de ultimul punct de control. Ucrainenii ne-au spus că continuăm pe propriul risc. „Ei bine, și cu cine ne-am întâlnit mai departe?” Soldații ucraineni și… forțele speciale britanice. În uniformă. Cu arme. S-au deplasat cu ucrainenii în camioane și vehicule de teren echipate cu radare de artilerie. Au descoperit acest război. Astfel de radare urmăresc locul unde cad și sunt trase obuze de mortier sau rachete. »

Dar acesta este doar începutul: oamenii ar fi surprinși să afle ce fel de forțe active NATO operează de fapt pe teren în Ucraina. Tot ceea ce a spus Shoigu nu este doar adevărat, este și o subestimare. El citează și cuvintele anonimului ministru polonez: „În prima zi de război, ne-am dat seama că erau comandouri [poloneze] – din unitatea de comando militară Lubliniec – la Brovary, lângă Kiev. De asemenea:

Un alt ministru polonez spune că, în timpul unei călătorii diplomatice în Ucraina, „americanii ne-au cerut să aducem cei doi soldați răniți ai lor de la Kiev. Au fost acolo ca civili. Dar știm ce fel de civili. „Acești doi americani răniți se întorceau în același tren pe care [viceprim-ministrul Jarosław] Kaczynski îl luase cu [prim-ministrul Mateusz] Morawiecki. Unuia dintre ei îi lipsea un picior. Medicii au fost nevoiți să-l amputeze.

Acesta este motivul pentru care nu este chiar exagerat să spunem că acesta este un război între NATO și Rusia și că NATO. Desigur, este destul de firesc ca un „mercenar” polonez să fi fost capturat astăzi printre marinarii AFU care luptau în abatorul Khrynki.

Redactorul șef al BILD, Julian Roepcke, a făcut ceea ce este una dintre cele mai profunde confesiuni ale întregului război. O sursă AFU i-a spus că nu numai că erau lipsiți de muniție, dar echipamentele NATO pur și simplu nu rezistă – nu a fost făcut pentru un război adevărat, ci doar pentru lupte minore.

Leave a Comment