Cleenex Zelensky, un idiot jetabil, un ins de unică folosință

Zelensky e un idiot , care a pornit într-o aventură sângeroasă din lăcomie, slăbiciune și nesăbuință. Nu a avut niciodată machiajul psihologic sau abilitățile unui leader capabil să facă față unei situații istorice. A fost prins într-o spirală care l-a depășit rapid. În curând va fi epuizat și de unică folosință, jetabil, ca un servețel murdar.

S-a lansat pradă înșelăciunilor și promisiunilor pe care i le-au făcut americanii știind că era un imbecil. Rămâne deschisă întrebarea de a ști în ce măsură strategii occidentali l-au înșelat cu bună știință și mult cinism și în ce măsură ei înșiși au fost înșelați, înecați în propria lor imaginațiune, sau iluzie atotputernică; Putem vorbi poate, chiar de o nevroză aici.

Războiul nu a fost niciodată cu adevărat necesar și, mai mult, nu a fost niciodată câștigat. Întotdeauna încă din prima zi, poporul ucrainean a fost folosit pentru interesul murdar american și în special pentru cel al grupului de neocons iluminati și al marelui capital. În tot acest joc, Zelensky este „prins” ca într-o capcană de delapidările lui, de viciile și de corupția lui și a apropiaților lui, motiv pentru care americanii l-au și ales: ( ca și pe Iohannis al nostru ) pentru că le era ușor să-l țină în lesă și să-l controleze; Zelensky a fost amenințat cu șantajul încă din prima zi. Iohannis la fel, cu dosarele răvășitoarel Carmen, puetți fi siguri de asta.

Aceasta este o practică constantă la americani, sovieticii la vremea lor au făcut exact la fel.

Zelensky nu poate spune adevărul, nu poate dezvălui poporului său partea subterană, invizibilă a războiului, nu, dacă o face, va fi asasinat imediat. Trebuie să tacă, să-și rumege amar nervii în solitudinea buncărului în care se află. Odată cu el însă, toți europenii au fost și ei înșelați, folosiți la fel ca Zelenski. Mai sunt posibile la noi o investigație, unele dezvăluiri, o dezbatere sinceră, adevărată ?!?! . O parte a corpului social este încă sănătoasă, deși fără voce și marginalizată, stigmatizată chiar cu eticheta de putinist împuțit.

Se vor putea trimite în judecată toți acești oameni care s-au pus în mod obiectiv în slujba unei puteri străine, a minciunii, prin trădare a intereselor naționale, ale propriilor popoare ?!?

Zelensky recunoaște că întreaga lume își pierde interesul pentru Ucraina și consideră că aceasta este o reluare TV pentru a zecea oară consecutiv:

„Cel mai înfricoșător lucru este că o parte a lumii s-a obișnuit cu războiul din Ucraina”, spune el. „Epuizarea de război se rostogolește ca un val. O vezi în Statele Unite, în Europa. Și vedem că de îndată ce încep să obosească puțin, devine ca un spectacol pentru ei: ‘Nu vor să vadă această reluare pentru a 10-a oară.’ Mai ales atunci când nu e cu happy end !

Membrii echipei lui Zelensky spun că acesta și-a pierdut „sclipirea” pe care o avea cândva, ajungând acum să dea ordine și apoi plecând cu răceală, fără fanfară sau cuvinte alese. Se simte „trădat” de „aliații” săi, spune el. Dar aici intervine partea înfricoșătoare:

Dar convingerile lui nu s-au schimbat. În ciuda eșecurilor recente pe câmpul de luptă, el nu are nicio intenție să renunțe la luptă sau să ceară vreo formă de pace. Dimpotrivă, credința sa în victoria finală a Ucrainei asupra Rusiei s-a întărit până la punctul de a-i îngrijora pe unii dintre consilierii săi. Este imuabil, se limitează la mesianism. „Se înșeală”, mi-a spus frustrat unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai săi. „Nu avem opțiuni, nu avem cum să câștigăm.

Acesta este momentul suprem, Führerbunker !?!?

Citat Bloomberg :

În aceste zile, președintele Volodymyr Zelensky abia își ascunde frustrarea. Vremea se schimbă, starea de spirit politică se deteriorează și contraofensiva brutală s-ar putea termina, în ciuda insistențelor Ucrainei de a lupta pe tot parcursul iernii.

Conflictul Israel-Hamas a distras atenția lumii și, cu republicanii de extremă dreapta la conducerea Camerei Reprezentanților, Ucraina nu mai poate presupune că ajutorul militar american de care depinde va continua să sosească, chiar și cu asigurările președintelui Joe Biden de a contrariul. El trebuie să lupte pentru realege, iar sprijinirea Ucrainei nu este principala preocupare a alegătorilor americani.

Într-un interviu acordat revistei TIME, Zelenskiy a recunoscut: „Desigur că pierdem din cauza evenimentelor din Orientul Mijlociu. Între timp, într-unul dintre discursurile sale de noaptea târziu, el s-a plâns că „lumea modernă se obișnuiește rapid cu succesul”. În urmă cu un an, contraatacul puternic al Ucrainei a atras laude. Critica eforturilor sale actuale ca fiind dezamăgitoare ustură în mod clar.

Mașina de război americană începe să se împrăștie pe două fronturi. Ucraina rămâne în urmă în ceea ce privește obuzele de artilerie, este puțin probabil că europenii își vor putea intensifica eforturile în timp ce Rusia își aprovizionează muniția din Coreea de Nord.

În public, liderii vor continua să spună că sprijină Ucraina, dar promisiunile lor încep să sune goale. Doi farsori notorii ruși au păcălit-o pe Giorgia Meloni într-un apel telefonic în care a spus că aliații occidentali s-au săturat de acest război.

„Văd că este multă oboseală, trebuie să spun adevărul, din toate părțile”, a spus ea într-o înregistrare audio la mijlocul lunii septembrie, postată online. „Ne apropiem de momentul în care toată lumea înțelege că avem nevoie de o ieșire. » Acesta este un adevăr crud pe care Zelenski trebuie să-l înfrunte, dar acum este la vedere. — Flavia Krause-Jackson de la Bloomberg …

Leave a Comment