Apare îndoiala în sistem ?!?

Cum putem noi înțelege obsesia ,,elitelor,, pentru opresiunea populară prin diferite metode, propaganda deșănțată și permanentă, minciuna omniprezentă ?

Toate astea nu sună cumva a un strigăt de disperare ?!?

Disperarea că planul nu le iese așa cum se așteptau, cum a fost programat de niște amatori rupți de realitate care s-au încurcat în propriile teorii. Se vede tot mai bine că nu de Ukraina și de săracul său popor le pasă lor, ci de propriile scaune și privilegii, de propriile ambiții de dominare și supremație nemeritată. Se vede tot mai clar că nu le pasă, dar deloc, de Ukraina. De viitorul lor le pasă și ne cer nouă acum să facem sacrificii, economii de energie, cenzură, inflație, pregătiri de campanii militare, pentru a le salva lor scaunele călduțe.

Conducătorii noștri de la Bruxelles încep să intre în panică ? ! ?

Încep ei, vasalii americanilor și slugile nato, să se îndoiască deja de eficacitatea propriilor măsuri și de politicile idioate pe care le-au aplicat până acum ?!? Așa se pare, în orice caz, semnele încep să fie vizibile. Niciun cuvânt despre prăbușirea monedei euro …

Ei bine, dacă așa este !?!? aceștia devin încă și mai periculoși, căci la un moment dat vor fi probabil tentați de politica ultimei șanse, politica totul sau nimic ! ? !

Atașați-vă centurile de siguranță !

Leave a Comment