Nole, te volim ! ( No-vak,s thinking)

Exact așa cum teoreticienii conspirației paranoice”, foarte bine și corect au anticipat ce urma să se întâmple în ultimele 18 luni, oamenii care refuză să se convertească la noua ideologie oficială sunt acum marginalizați, stigmatizați, izolați, lipsiți de slujbe, accesul le este interzis în lume, pe terenurile de sport, la școală, sunt lipsiți de îngrijiri medicale și tot mai mult, pentru cât timp încă ?, persecutați.

Propaganda oficială nemiloasă care demonizează „ nevaccinații” este difuzată de mass-media corporatistă și de stat, liderii guvernamentali, oficialii din domeniul sănătății și fanaticii care țipă ca din gură de șarpe pe rețelele sociale. Nevaccinații sunt noul oficial „Untermenschen”, o subclasă a „celorlalți” subumani pe care masele Noului Normal sunt condiționate să le urască. Puteți vedea ura în ochii noilor normali … Aceasta nu este însă, doar o epurare a „nevaccinaților”.

Oricine se abate de la ideologia oficială este demonizat și persecutat sistematic. În Germania, Australia și alte țări New Normal, protestele împotriva Noii Normalități sunt oficial interzise. Noul Gestapo Normal merge în jurul caselor oamenilor pentru a-i întreba despre postările lor anti-Nou Normal de pe facebook. Companiile cenzurează și la noi, în mod deschis conținutul care contrazice narațiunea oficială. Noi echipe de idioți normali cutreieră străzile, verificând hârtiile „vaccinării” pardon, imunizării ( la ce !?!? ) oamenilor.

Și nu doar guvernele și corporațiile efectuează noua epurare normală. Prietenii își epurează cercul de prieteni. Femeile soții, părinții își epurează copiii, sau copiii părinții. Noii Normali curăță vechile gânduri normale.

Autoritățile sanitare globale revizuiesc definițiile cuvintelor pentru a le face să se conformeze „științei” noii normalități. Și așa mai departe … se fabrică o nouă „realitate” oficială, în fața ochilor noștri. Orice lucru care nu respectă această nouă normalitate este purificat, epurat, golit de substanță, depersonalizat, eliminat, șters. Nimic din toate acestea nu ar trebui să surprindă. Fiecare sistem totalitar emergent, la un moment dat în preluarea societății, inițiază o purjare de oponenți politici, disidenți ideologici și alți „devianți antisociali”. Astfel de epurări pot fi scurte sau deschise și pot lua o serie de forme exterioare, în funcție de tipul sistemului totalitar, dar fără ele nu putem avea totalitarism, tot așa cum ele sunt și reprezintă semnele clare ale unui totalitarism în marș forțat.

Esența totalitarismului – indiferent de măștile, costumele și ideologia pe care le poartă – este dorința de a controla complet societatea, fiecare aspect al societății, fiecare comportament și orice gândire individuală. Totalitarismul poate invada doar, el nu poate fi limitat. Orice sistem totalitar, indiferent dacă este o națiune întreagă, o sectă mică sau orice altă formă de corp social, evoluează către acest obiectiv de nerealizat … transformare ideologică totală și control al fiecărui element al societății. Această căutare fanatică a controlului total, a uniformității ideologice absolute și a eliminării tuturor disidențelor este ceea ce face ca totalitarismul să fie, … totalitar.

Astfel, fiecare nou sistem totalitar, la un moment dat în evoluția sa, trebuie să inițieze o epurare a celor care refuză să se conformeze ideologiei sale oficiale. El trebuie să facă acest lucru din două motive de bază: (1) separă sau elimină adversarii politici reali și disidenții care reprezintă o amenințare pentru noul regim; și (2) și mai important, stabilește teritoriul ideologic în care masele trebuie să se delimiteze acum, pentru a evita să fie segregate sau eliminate.

Epurarea trebuie efectuată în mod deschis și brutal, astfel încât masele să înțeleagă că regulile societății s-au schimbat pentru totdeauna, că vechile lor drepturi și libertăți au dispărut și că acum orice fel de rezistență sau abatere de la ideologia oficială nu vor mai fi să fi tolerate și să fie pedepsite fără milă. Epurarea este de obicei lansată în timpul unei „stări de urgență”, sub amenințarea iminentă a unui „dușman” oficial (de exemplu, „agenturile străine”, „dușmanii poporului” sau … o „pandemie devastatoare”. ), Astfel încât regulile normale ale societății pot fi suspendate la nesfârșit „de dragul supraviețuirii”.

Cu cât frica indusă este mai mare, cu cât masele pot fi mai îngrozite, cu atât vor fi mai dispuse să renunțe la libertatea lor și să urmeze orbește ordinele, oricât de proaste ar fi ele. Sângele totalitarismului este frica … frica atât de dușmanul oficial al sistemului (care este alimentat constant de propagandă), cât și de sistemul totalitar însuși. Faptul că brutalitatea sistemului este raționalizată de amenințarea reprezentată de inamicul oficial nu îl face mai puțin brutal sau terifiant. În sistemele totalitare frica este o constantă și nu se poate scăpa de ea. Frica maselor se transformă apoi în ură … ură față de Untermenschen-ul oficial, pe care sistemul încurajează masele să fie desemnat țap ispășitor. Astfel, purjarea, epurarea este și un mijloc de a permite maselor să se curețe de frica lor, să o transforme în ură fariseică și să o dezlănțuie pe subomul desemnat. noul Untermenschen în loc să o direcționeze asupra sistemului totalitar, care, desigur, ar fi sinucigaș. Fiecare sistem totalitar – atât indivizii care îl conduc, cât și sistemul, în mod structural – știu, sau înțeleg instinctiv cum funcționează totul. Totalitarismul Noului Normal nu face excepție.

Gândiți-vă doar la ce s-a întâmplat în ultimele 18 luni.

De la o zi la alta, de la o lună la alta, masele au fost supuse celei mai distructive campanii de teroare psihologică din istoria terorii psihologice. Din păcate, mulți dintre ei s-au redus la a deveni invalizi paranoici, speriați de exterior, de contactul uman, speriați de proprii copii, speriați de aer, obsedați de boli și de moarte … și consumați de ură. Ura lor, desigur, este total irațională, produsul fricii și propagandei, așa cum este întotdeauna ura față de Untermenschen. Nu are absolut nimic de-a face cu un virus, pe care chiar autoritățile New Normal o recunosc. Nevaccinații nu sunt mai mult o amenințare pentru nimeni decât pentru orice altă ființă umană … cu excepția măsurii în care amenință credința noilor normali în ideologia lor delirantă. Suntem dincolo de orice raționalitate în acest moment. Asistăm la nașterea unei noi forme de totalitarism. Un amestec de comunism și fascism. Acesta este totalitarismul global-capitalist, Globocap.

Totalitarism pseudo-medical. Totalitarism patologizat. O formă de totalitarism fără dictator, fără o ideologie clar definită și nici definibilă. Un totalitarism bazat pe „știință”, pe „fapt”, pe „o realitate”, pe care el însuși o creează.

În opinia mea, următoarele șase luni vor determina succesul primelor etape ale desfășurării acestui nou totalitarism. Până în aprilie 2022, fie ne vom arăta toate „hârtiile” către Noua Gestapo normală, astfel încât să ne putem câștiga o existență mizerabilă și nedemnă , să mergem la școală, să luăm masa, să călătorim și să trăim diferit, ori vom arunca o cheie sau o bordură de beton în partea sensibilă a acestui mecanism scârbos.

Nu mă aștept ca GloboCap să renunțe la lansarea Noii Normale pe termen lung – sunt clar hotărâți să o implementeze – dar avem puterea de a le distruge prima parte. Înainte de a fi curățați, sau dez-identificați sau epurați pe de-ntregul.

Este ORA 25 ! ? ! distribuiți …

Ora 25 - Constantin Virgil Gheorghiu, editia 2016
Ochiul american - C. Virgil Gheorghiu

Leave a Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s